06 - 13 55 04 97

Ondernemerschap

Als gastouder ben je dé specialist in de opvang van kinderen en bezorg je ze een leuke tijd. De administratie die dit met zich meebrengt vraagt vaak ook de nodige zorg. Maar dit kan door jou als belastend worden ervaren. Geen nood, zoals jij de specialist bent voor de kinderen, zijn wij jouw specialist voor jouw administratie bij ons administratiekantoor.

Wij hanteren een speciaal gastouderpakket. Dit houdt in dat wij jou daar waar nodig begeleiden in het opstarten van je eigen onderneming. Daarnaast nemen wij voor jou de financiële administratie uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van de urenregistraties, facturen van de gastouderbureaus, de overige bonnetjes, rekeningen enzovoort. Wij regelen de rest!

Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Ons administratiekantoor voor jou als gastouder zit in Gelderland, maar we bieden onze diensten ook landelijk aan.

Advies: Start als gastouder je eigen onderneming. Daardoor kun je gebruik maken van allerlei aftrekposten waardoor je veel minder belasting betaalt. Dit voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s netto per jaar indien je voldoet aan de voorwaarden van zelfstandig ondernemerschap!
Samen kijken we naar jouw wensen voor een goede financiële administratie

Indien je zelf de administratie gedurende het jaar wilt verzorgen kan dit natuurlijk ook. Dan stellen wij aan de hand hiervan, na controle, de Balans en Winst- en verliesrekening op.

Nadat de Balans en Winst- en verliesrekening is opgesteld, stellen we de belastingaangifte voor de inkomstenbelasting op. Desgewenst ook van jouw partner.

Het kan zijn dat je als ondernemer de aangifte moet verzorgen. Of dat de inkomsten vallen onder “resultaat uit overige werkzaamheden” omdat je als particulier de aangifte moet indienen. Ook hierover kunnen wij je meer vertellen en voorlichten. Iedere gastouder is namelijk uniek en hiervoor geldt maatwerk. Aarzel niet en neem daarom contact met ons op via koen@gastouderadvies.nl en vraag naar het unieke gastouderpakket.