Wie zit er achter Gastouderadvies.

gastouderadvies

Samen met Chantal en onze 3 kids, Rick, Luca en Sven

De man achter Gastouderadvies is Koen Heuvels. Ik ben in 1972 geboren in Silvolde en na het volgen van de HEAO in 1995 ben ik gestart op de administratie van fietsenfabrikant Multicycle BV in Ulft. Na gewerkt te hebben voor Accountantskantoor KAB en een viertal Rabobanken, in de rol van Business- en Financial Controller ben ik in 2013 voor mezelf begonnen.

Continue het beste uit mezelf naar boven halen, met persoonlijke aandacht voor de klant. Met een visie gebaseerd op “het terras” uit de show Welcome to Paradise van Lebbis. Hierin beschrijft Lebbis de perfecte klantbediening.

Ik heb naast mijn freelance opdrachten ook mijn eigen administratiekantoor 3PP waarbij ik diverse ondernemers help met hun financiële en administratieve vragen.

 

Tripple-P: Passie, Persoonlijk, Prestaties

Ik werk volgens de Triple-P methode. Dit houdt voor mij in dat ik met Passie en Persoonlijke aandacht werk. Net zoals jullie als gastouder persoonlijke aandacht hebben voor andermans kostbaarste bezit. Zo heb ik persoonlijke aandacht voor jullie financiële administratie. Met persoonlijke aandacht en passie komen de mooie prestaties vanzelf.

Kennis bundelen

Via mijn vrouw Chantal, die zelf samen met haar vriendin Marjelle Alkema eigenaar is van gastouderbureau Villa Kroost ben ik ook in contact gekomen met gastouders. Door de kennis van mijn vrouw over gastouderopvang te koppelen aan mijn fiscale en financiële kennis heb ik al diverse gastouders geholpen. Zowel bij het opstarten van de onderneming als de gesprekken met de belastinginspecteur over het ondernemerschap. Dit resulteerde uiteindelijk er in dat deze gastouders duizenden euro’s minder belasting moesten betalen. Voor mij de perfecte levering van klantwaarde. Met daarnaast de gezonde ambitie om meerdere gastouders te helpen. Dit doe ik onder andere via de site gastouderadvies.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik een levensgenieter en zorg voor de juiste balans. Met het gezin op vakantie gaan naar de zon, bezoeken we concerten, dierentuinen en pretparken. Maar pak ik ook mijn rustmomenten in de sauna. Daarnaast voetbal ik bij het zevende elftal van Sportclub Silvolde en is wielrennen en mountainbiken mijn passie. Tot slot ben ik lid van de Raad van Beheer bij basisschool De Plakkenberg en ben ik bij carnavalsvereniging De Metworst 20 jaar bestuurslid externe zaken en PR geweest.

Bewerken